Natuurgrazers

Ontwikkeling
& Onderhoud


ván natuur,
dóór natuur!

Ontwikkeling
& Onderhoud

ván natuur,
dóór natuur!

Over Natuurgrazers Landschapsbeheer

Wij van Natuurgrazers Landschapsbeheer geloven in een duurzame wereld.
Daarom zetten wij ons elke dag in om onze natuurlijke omgeving te ontwikkelen,
én te onderhouden. Dit doen we op verschillende manieren;

Onze Schapen

Ons belangrijkste middel voor de onderhoud van de natuur zijn onze schapen. Onze kuddes van verschillende rassen zetten wij zo efficiënt mogelijk in, zodat het beste resultaat behaald kan worden, én de schapen zich op en top op hun gemak voelen.
Op zie manier zorgen wij doormiddel van een klein zetje in de rug, voor een zo natuurlijk mogelijk proces om zo het beste resultaat te krijgen voor mens, dier en natuur.

Mensen

Naast de dieren hebben wij ook volop aandacht voor mensen. Want naast het ontwikkelen en onderhouden van natuurgebieden, willen wij er ook graag voor zorgen dat er meer bewustzijn komt bij de mensen. Want hoewel we zelf veel kunnen doen, geloven wij bij Natuurgrazers Landschapsbeheer dat het creëren van bewustzijn op de lange termijn ervoor zal zorgen dat onze wereld nog beter zal worden.

Om deze redenen proberen wij daarom met regelmaat de gemeenschap te betrekken bij onze activiteiten. Van demonstraties van onze kuddes tijdens de lokale KinderVakantieWeek, tot het uitnodigen van publiek tijdens de migratie van de kuddes, wij zijn er van overtuigd dat dit een belangrijke sleutel is tot succes.

Heeft u zelf een idee hoe wij de gemeenschap nóg meer kunnen betrekken bij ons process, of wilt u graag met ons samenwerken? Wees niet bang, en laat het ons weten via email of telefoon!

 

 06 – 10 96 76 90
 info@natuurgrazers.nl

Natuurgrazers landschapsbeheer
Hemelrijkstraat 7
5409SP  Odiliapeel